Häst & Stuga-paket

Häst & Stuga-paket

Häst & stuga-paket, fyra dagar och tre nätter med hästaktiviteter. Vi skräddarsyr efter era önskemål och tidigare kunskap.


Passar både för tjejgänget som vill göra något "hästigt" tillsammans, eller familjen som har delade intressen där några vill göra hästaktiviteter och några till exempel vandra i skogen eller fiska. Tivedens Nationalpark ligger bara fyra kilometer ifrån gården.

Första dagen anländer ni till gården och blir visade runt och får hälsa på alla djur. Dag två, tre och fyra ingår cirka två timmars hästaktivitet per dag som ni själva väljer inriktning på (tiden kan variera något beroende på aktivitet). För att läsa mer om boendet, kika under "Stugor" i menyn.

Ni kan vara nybörjare, vana hästmänniskor eller blandat, vi skräddarsyr aktiviteterna efter kunskap och intresse. 


Våra hästar är fjordhästar, nordsvenskar, arabiska fullblod och en korsningsponny. Alla är olika personligheter och lär ut olika saker, vi väljer den som passar bäst för dig och för aktiviteten. Se mer om våra hästar under "Hästarna" här på hemsidan.


Aktiviteter att välja mellan:


*Natural Horsemanship (inkluderar beteende, hantering, kroppsspråk, longlining, Round Pen, spook busting, liberty, etc.)

*Tömkörning

*Dra stock i skogen med häst

*Ridlektion

*Ridlektion med Trailbana

*Ridtur ut i skogen

*Gymkhana

*Voltige


OBS! På grund av coronaviruset så tar vi inga nybörjare i år. Man bör kunna hantera och rida sin häst själv så att vi kan hålla avstånd.


Paketpris 2020 

I priset ingår boende, hästaktiviteter, lakan, handdukar och slutstädning. (Upp till sju personer kan inkluderas i boendet, exempelvis om fem personer bor i stugan och två är med på hästaktiviteter, då är det priset för två personer i prislistan som gäller).

Maila för att boka!Högsäsong
1/6-23/8

Lågsäsong

1/1-31/5, 24/8-31/12

1 person

8100 SEK

5850 SEK

2  personer

10 350 SEK

8100 SEK

3 personer

12 600 SEK

10 350 SEK

4 personer

14 850 SEK

12 600 SEK