Häst & Stuga-paket

Häst & Stuga-paket

Häst & stuga-paket, minimum tre nätter, med hästaktiviteter. Vi skräddarsyr efter era önskemål och tidigare kunskap.


Passar både för tjejgänget som vill göra något "hästigt" tillsammans, eller familjen som har delade intressen där några vill göra hästaktiviteter och några till exempel vandra i skogen eller fiska. Tivedens Nationalpark ligger bara fyra kilometer ifrån gården.

Första dagen anländer ni till gården och blir visade runt och får hälsa på alla djur. Det ingår sedan cirka två timmars hästaktivitet per dag som ni själva väljer inriktning på (tiden kan variera något beroende på aktivitet). För att läsa mer om boendet, kika under "Stugor" i menyn.

Ni kan vara nybörjare, vana hästmänniskor eller blandat, vi skräddarsyr aktiviteterna efter kunskap och intresse. 


Våra hästar är fjordhästar, nordsvenskar, arabiska fullblod och en korsningsponny. Alla är olika personligheter och lär ut olika saker, vi väljer den som passar bäst för dig och för aktiviteten. Se mer om våra hästar under "Hästarna" här på hemsidan.


Exempel på aktiviteter:


*Natural Horsemanship (inkluderar antingen beteende, hantering, kroppsspråk, spook busting, liberty, etc.)

*Tömkörning

*Ridlektion med Trailbana

*Ridtur ut i skogen

*Inlärningsprinciper (teori)OBS! På grund av coronaviruset så tar vi inga nybörjare i år. Man bör kunna hantera och rida sin häst själv så att vi kan hålla avstånd.


Maila oss för pris, eftersom detta är ett skräddarsytt paket finns det ingen fast prislista. 
Det ingår alltid lakan, handdukar och slutstädning i priset. 

När ni mailar oss behöver vi veta datumförslag och hur många ni är som vill bo, respektive hur många som vill vara med på hästaktiviteter (max 6 boende i stugan och max 4 på hästaktiviteter). Vi vill också veta längd och vikt vid ridning samt ålder på eventuella barn som vill delta.