Stugor

Stugor

Moderna stugor med sex resp. sju bäddar med närhet till naturen och möjlighet att träffa och umgås med några av djuren på en bondgård.


Våra stugor ligger mitt i naturen och har sex respektive sju bäddar. De stod klara 2009 och båda har ett sovrum, fullt utrustat kök, allrum, badrum med wc och dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Verandan har belysning och ligger i söderläge. Blir det kallt eller om ni bara vill ha mer mysigt så finns en kamin att elda i. I priset ingår lakan, handdukar samt slutstädning. Incheckning sker mellan kl. 14:00-20:00 och utcheckning senast kl 11:00 utan annan överenskommelse. Skicka gärna ett sms när ni vet ankomsttid. 


På gården finns bland annat hästar, får, höns, hundar och katter att titta på eller klappa och mysa med.


Vandringsleder, cykelleder och ridleder finns nära och Tivedens Nationalparks Huvudentré ligger 12 km från gården. Vitsand som också ingår i Nationalparken ligger sex kilometer bort genom skogen, eller 15 km bilvägen. Där finns sandstrand med långgrunt bad i sjön Stora Trehörningen.

Till vår lilla byaffär är det 5 km och till småstäderna Laxå, Askersund och Karlsborg är det 30 km.  Stugorna uthyres minst tre nätter under högsäsong, minst två nätter under lågsäsong eller veckovis. Andra tider på förfrågan.


Priser 2021Högsäsong

1/6-22/8

Lågsäsong

1/1-31/5, 23/8-31/12

Pris per natt

2250 SEK

1400 SEK